New Beginnings Over ons

NEW BEGINNINGS, OVER ONS

Scheidingsbemiddeling

New Beginnings is jullie mediator bij scheidingen in de regio’s Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Zundert. Mijn naam is Nicole van de Wouw. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest als financieel- en hypotheekadviseur, besloot ik enkele jaren geleden als mediator en scheidingsadviseur mijn eigen scheidingspraktijk New Beginnings te starten. Die ervaring in de financiële wereld komt nog dagelijks van pas in mijn eigen bedrijf. Want wie gaat scheiden krijgt te maken met een hoop praktische en financiële zaken die geregeld moeten worden.

Regelen van een scheiding

Bij een scheiding komt er veel op je af. Er moet van alles geregeld worden en daarbij zijn sommige dingen complex en emotioneel zwaar. Het is mijn doel om de complexe dingen voor jullie begrijpelijk te maken. Door uitleg te geven over wat het voor jullie inhoudt. Als je in de basis begrijpt waar het over gaat, is het makkelijker om er -in het licht van de scheiding- over na te denken en beslissingen te nemen. Ik help jullie daarbij.

Vertrouwen in de toekomst

Als mediator en financieel scheidingsadviseur help ik koppels bij het maken van weloverwogen beslissingen bij hun scheiding. Op het gebied van financiën, maar ook op fiscaal en praktisch vlak. Dit is dan ook het grote voordeel van een scheiding zonder tussenkomst van een advocaat. Met een mediator bij de scheiding behouden jullie de regie, krijgen jullie meer begrip voor elkaars wensen en sluiten jullie deze periode af met vertrouwen in de toekomst. Ik spreek met jullie af op mijn kantoorlocatie in Zundert of kom bij jullie aan huis.

Als geregistreerd financieel echtscheidingsadviseur ben ik aangesloten bij RFEA en bij het nieuwe register RES. Tevens ben ik gecertificeerd als financieel planner en aangesloten bij FFP.  Daarnaast ook als erkend financieel adviseur(EFA). Dit betekent dat ik beschik over actuele praktische kennis en ervaring, die goed van pas komt in de scheidingspraktijk.

Ik ben aangesloten bij De Scheidingsdeskundige, een sparringpartner en netwerk van deskundigen op allerlei gebieden.

Lees meer over het scheidingstraject, klik hier.